Mutatjuk milyen lesz a városi Eb szurkolás! 1

FRISSÍTÉS: Úgy néz ki, észbe kapott a város, és cikkünk megjelenése után kapkodva hozattak egy ledfalat. Reméljük így, hirdetés és előzetes reklám nélkül is sokan fogják együtt követni a mérkőzéseket. Mondjuk ha egy kicsit előre gondolkoznak, és nem az utolsó utáni pillanatban keresnek olyan céget, aki ezzel foglalkozik, akkor talán idő is lett volna a reklámra. Na mindegy, nem szeretnénk beleszólni a szakértői csapat munkájába.

Mutatjuk, milyen lesz a városi Eb-szurkolás!

Óriási ledfalon követhetjük a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit Vásárhelyen! – írhatnánk akkor, ha a város vezetése egy kicsit is foglalkozna a várossal, és megadta volna azt a lehetőséget, amit 2016-ban kaptak a vásárhelyiek.

A mai napon kezdetét veszi labdarúgó Európa-bajnokság, aminek apropóján több városban is ledfallal vagy kivetítővel várják a sportbarátokat, hogy egy kiváló közösségi élményben legyen részük, miközben szurkolnak a magyar csapatnak. Szeged, Budapest, Mindszent stb. mind gondoskodott arról, hogy a foci elérje a valódi célját: a közösségi szórakozást.

2016-ban Hódmezővásárhely lakossága egy emberként ugrott fel a magyar góloknál a Bessenyei előtt felállított ledfal előtt, és az is biztos, hogy sokaknak örök emlék marad, amikor Ronaldo „hisztizését” mosolyogtuk meg. És akkor még nem is volt vásárhelyi játékos a keretben.

Idén azonban még az sem hatotta meg a fociundorral küzdő városvezetést, hogy Kecskés Ákos bekerült a válogatott keretbe. Pedig a BFMK előtt még a füvet sem kellett volna levágni, hiszen térkövezve van a sétáló… Vagy egy ledfal bérleti díja ennyire megterhelné a város kasszáját? Ha ez így van, akkor ott nagy baj van, és a vezetőknek komolyan el kellene gondolkozni. Ha tippeket szeretnénk adni, akkor azt mondanánk, hogy egy haver büfést odatolva, vissza is jött volna a lóvé. (Haveri megbízásokban úgyis otthon vannak Márki-Zayék.)

Egy szó mint száz, mindenki nézze szépen otthon a meccset, egy ilyen megterhelő és távolságtartó év után ne akarjunk itt Vásárhelyen jó hangulatot, szórakozást! (Ha a járványhelyzet ezt lehetővé is tenné!) Spóroljuk meg a sörpénzt, limonádépénzt, jó lesz az még a nagypolitikai kampányra…

2016, Hódmezővásárhely: 

Mutatjuk milyen lesz a városi Eb szurkolás!

2021, Hódmezővásárhely: 

??????????????????????????????????????????????????????????