Még vásárhelyibb Kosársuli épül

Megkezdte a munkát a Vásárhelyi Kosársuli új vezetése. Az öttagú elnökség a nemrégiben elhunyt dr. Elek András hagyatékára építve – Szabó Attila elnök vezetésével – jelenleg az új struktúra felépítésén, lefektetésén dolgozik. Hosszú távú cél, hogy az alapokhoz visszatérve igazi vásárhelyi klubot alakítsanak ki.

A Kosársuli vezetői a vásárhelyi fiatalokat beépítve minél több helyi kötődésű szakemberrel és játékossal képzelik el a jövőt. Ennek érdekében már meg is kezdődtek a tárgyalások az egyesületnél dolgozó szakemberekkel, valamint az idén az NB I/B-s bajnokság Zöld csoportjában 7. helyezett felnőttgárda játékosaival is – továbbá több olyan Hódmezővásárhelyről elindult kosarassal vették fel a kapcsolatot, akiket szívesen látnának az egyesület mezében akár már a 2021-22-es bajnoki sorozatban.

A munka nyáron sem áll le, mivel megkezdődtek a nyári táborok, amit a két legfiatalabb korosztály játékosainak tartanak – a korábbi gyakorlattól eltérően – edzőtáborjelleggel. Az utánpótlás-együtteseknél már megtörténtek az ilyenkor szokásos szakmai átalakítások: a csapatok a következő szezonban őket irányító edzőkkel vezetik le az idényt a rövid nyári szünet előtt.

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu