Panaszláda: benőtte a gaz az Alföldi Galéria udvarát

Áldatlan állapotok a város legjelentősebb idegenforgalmi látványosságának udvarán, ahol amúgy a városházi dolgozók is parkolnak – hívja fel a figyelmet egy vásárhelyi olvasó a közösségi médiában közzétett fotójával, gondolataival.

„Őszintén kíváncsi lennék: egy hete, amikor a polgármester kivételesen itthon tartózkodva vezette körbe a városban a német nagykövetet, majd büszkélkedve be is vezette az utcafront felül az Alföldi Galériába, arra nem gondolt, hogy a diplomata és kísérete az ablakon látja, hogy milyen állapotok vannak bent az udvaron? Mit gondolhatnak ezek után rólunk? Mindez legnagyobb idegenforgalmi látványosságunk udvarán, ahova egyébként parkolnak a városházi dolgozók is, tehát ezzel szembesülnek, amikor jönnek-mennek. De amilyen a mosdó, olyan a törölköző” – írja egyik vásárhelyi olvasónk egy a közösségi médiában közzétett fotója mellé.

A felvétel ma készült az Alföldi Galéria udvarán.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!