27 percen belül 2 bajnoki cím Ugrai Pannától

Az Országos Ifi Bajnokság zárónapján Ugrai Panna ismét remekelt. 27 percen belül begyűjtötte a 100m pillangó és az 50m hát országos bajnoki címét is! Ráadásként 200m gyorson egy 4. helyet szerzett – büszkélkedik az úszó egyesülete a közösségi oldalán.

Forján Anna 200m gyorson és 50m háton is B döntőt úszott, összesítésben mindkét számban a 12. helyet szerezte meg. A serdülőkorú Horváth Ákos és Kis Noel 200m gyorson, ill. 50m háton jutottak B döntőbe, ahol mindketten a 13. helyen végeztek.

27 percen belül 2 bajnoki cím Ugrai Pannától 1

Összesítés az ifi OB-ról:

Ugrai Panna mind a 8 egyéni számában döntőbe jutott, a mixváltóval együtt 17 rajtja volt, mindezek ellenére 3 egyéni csúcsot úszott. A 4 nap alatt 5 ifi bajnoki címmel, 1 ezüstéremmel, egy 4. és egy 5. hellyel, az országos ifi mezőny egyik legeredményesebb versenyzőjeként zárta a bajnokságot.

A Hód Úszó SE úszói 9 versenyszámban jutottak a legjobb 8 közé, további 9 alkalommal B döntőbe kerültek, és 29 egyéni rekord született.

A csapat tagjai: Ugrai Panna, Ágoston Máté, Barna Máté, Borbás Gergő, Forján Anna, Horvát Ákos, Kis Noel, Köszö Ábel, Lakatos Bence, Lovas Gréta és Mag Gergő.

Nincs megállás, megyünk tovább. A felkészülés folytatódik a júl. 6-án kezdődő ifjúsági Európa-bajnokságra és a korosztályos országos bajnokságokra. Horváth Ákosnak és Kis Noelnek ma a Nyíltvízi Országos Bajnokságon szurkolhatunk.