kertvárosi juniális 9

Két év kihagyás után ismét megrendezte a Kertvárosi Juniálist a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola pénteken. Az egész napos programsorozat során ügyességi játékok, kézműves programok és különböző sportjátékok várják a gyerekeket.

A nap során az osztályok menetlevelet készítenek, hogy az ügyességi játékokat és az egyes állomások feladatait megoldva pontokat gyűjthessenek alsó és felső tagozatban egyaránt. Az az osztály, amelyik a legtöbb pontot gyűjti, értékes kupában, oklevélben részesül.

kertvárosi juniális 3

Futballmérkőzések, taekwondo bemutató, szabadulószoba, kerékpáros és görkorcsolyás ügyességi pályák, képkirakó, mocsárjárás, kézműveskedés. Ez csak néhány azon programok közül, amiket kipróbálhatnak ma a gyermekek a Juniális keretében.

kertvárosi juniális 16

„Iskolánkban hagyományként tartjuk meg a Diákönkormányzati Gyereknapot, aminek egyik jelentős főszereplője a sport. A tanulók közül nagyon sokan kedvelik a labdarúgást, ez volt az ötletadó, hogy Focijuniális legyen a program neve. Nagyon örülünk neki, hogy ezt a közösségi eseményt az idén már meg tudtuk szervezni a gyerekeknek” – nyilatkozta az intézmény igazgatója, Juhászné Wolf Edit.

Tekintse meg galéráinkat:

Kertvárosi Juniális

kertvárosi juniális 4
kertvárosi juniális
kertvárosi juniális 2
kertvárosi juniális 3
kertvárosi juniális 1
kertvárosi juniális 5
kertvárosi juniális 7
kertvárosi juniális 6
kertvárosi juniális 9
kertvárosi juniális 8
kertvárosi juniális 10
kertvárosi juniális 11
kertvárosi juniális 12
kertvárosi juniális 13
kertvárosi juniális 15
kertvárosi juniális 16
kertvárosi juniális 14
kertvárosi juniális 17
kertvárosi juniális 18
kertvárosi juniális 19
kertvárosi juniális 4 kertvárosi juniális kertvárosi juniális 2 kertvárosi juniális 3 kertvárosi juniális 1 kertvárosi juniális 5 kertvárosi juniális 7 kertvárosi juniális 6 kertvárosi juniális 9 kertvárosi juniális 8 kertvárosi juniális 10 kertvárosi juniális 11 kertvárosi juniális 12 kertvárosi juniális 13 kertvárosi juniális 15 kertvárosi juniális 16 kertvárosi juniális 14 kertvárosi juniális 17 kertvárosi juniális 18 kertvárosi juniális 19
Fotók: Gémes Sándor