Éli az álmait a Follow the Flow: új dalok és koncertek a láthatáron 1

Szakács Gergő, a zenekar frontembere a Rádió 7 megújult reggeli műsorában nyilatkozott a közelgő koncertjükről és a frissen megjelent szólólemezükről.

Az elmúlt időszak nem könnyítette meg az együttes dolgát, de megállás nélkül folyt a munka a zenekar háza táján. Sorra írták az új dalokat, és lázasan készültek arra, hogy ha eljön a koncertezés ideje, akkor azonnal rajtra készen álljanak a legújabb slágerekkel.

Így is lett, és várják is a rajongóikat a következő koncertjükre, melyre június 19-én kerül sor.

Egy szólódal is kijön majd június végén, mely az elmúlt fél év termése. Így a tavalyiakkal együtt 5 új dal már el is készült és még ugyanennyi várható a következő albumra.

A Világom c. frissen debütált kislemezükkel egyidőben megszületett a klip víziója is a Vígszínházzal kapcsolatosan, mely aztán mostanra meg is valósult. A dal mondanivalója szerint a zenekar tagjai hálásak azért, amiért az álmaikat élhetik és azzal foglalkozhatnak, amit szeretnek. Ugyanakkor a félsz is bennük van, hogy vajon meddig tart ez még:

“Féltem a világom, amit kaptam tőled,
mert ami most van, nekem pont jó!
A világom, ami szép lett tőled,
meddig tartható?
Minden álmom, amit halkan szőttem,
most ordítom a színpadról.
Vajon a hangom a jövő hullámhosszán
lesz-e hallható?”

Világom /Részlet/

Ha így haladnak, valószínűleg még jó sokáig, ugyanis hamarosan várható a második nagylemezük is és egy szólólemez is az év végén.

Éli az álmait a Follow the Flow: új dalok és koncertek a láthatáron

 

A kép forrása: Follow the Flow Facebook oldala