Meghirdették a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház következő évadának műsorát

A Valahol Európában című musicallel indítja idei, ötödik évadát június 12-én a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház. Eddig nem látott szuperprodukciók, lovasszínházi előadások, nagy klasszikusok és felejthetetlen nagykoncertek várják idén is a közönséget – hangzott el a Rádió 7 csütörtöki Közös Nevezőjében.

Új korszak köszöntött be a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház életébe. A lovasszínház a hetedik, a szabadtéri színház pedig az ötödik évadát kezdi meg június 12-én, szombaton. Új produkciókkal, népszerű fellépőkkel, nagyobb befogadóképességgel és a kor színházi elvárásaihoz igazított megújult külsővel várják a látogatókat.

– Az a célunk, hogy minél több vendégnek tudjunk kulturális attrakciót és ezáltal élményt is biztosítani. Közel ezer főt tudunk vendégül látni a szabadtéri színházi produkcióinkra és szintén ezer-ezerszáz nézőt lovasszínházi produkcióinkra – emelte ki a Rádió 7-ben Seres István, a színház igazgatója.

Seres István azt is elmondta a beszélgetés során, évről évre igyekszenek arra fókuszálni, hogy a határon kívüli színházak is megjelenjenek műsorpalettájukban. A Valahol Európában produkció klasszikussága ellenére igazi évadnyitó különlegességnek számít, hiszen egyenesen Nagyváradról, a Szigligeti Színházból, elsőként érkezik hazánkba.

Az idei évadban, olyan műsorokat láthatunk majd, mint a Tenkes Kapitánya, az Osztrigás Mici, My Land – ReCirquel újcirkusz előadása vagy épp a töretlen népszerűségnek örvendő Szilaj. Részletekről és a programokról itt tájékozódhat.