Rekord mennyiségű nevezés érkezett a Gyarmati Kupára

46 hazai és külföldi egyesület 760 versenyzője 3355 alkalommal rajtolt a 2 napos viadalon. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók 14 hónap után ismét a lelátóról követhették az eseményeket – írja a Hód Úszó Se.

A Hód Úszó SE versenyzői 46 alkalommal álltak dobogóra, és 54 pontot érő helyezést szereztek. A 15 arany, 20 ezüst, 11 bronzérem mellett 111 egyéni rekord is született.

A NICS-HSÚVC továbbra sem tájékoztatja portálunkat az egyesület eseményeiről, és a hivatalos oldalain (Facebook, weboldal) sem számol be az eredményekről.

A versenyt hosszú idő után nézők előtt rendezték meg, így végre igazi versenyhangulat uralkodott a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

 

Forrás: Hód Úszó Se Fecbook oldala

 

FRISSÍTÉS: 

Kenéz László, a NICS-HSÚVC elnöke megküldte az eredményeket. Mint írja, 46 egyesület közül a NICS-HSÚVC csapata végzett az élen az összesített pontversenyben a hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezett VIII. Gyarmati Kupa úszóversenyen.

Az egyesület színeiben Nagy Olivér, Musa Márk, Szabó Marcell, Nagynémedi Anna, Földesi Balázs, Mérai Janka, Kohan Benjamin, Szatmári Máté, Oláh Ádám, Grexák Nóra, Veszelovszki Eszter és Borsos Borisz szerepelt a legeredményesebben.

Rekord mennyiségű nevezés érkezett a Gyarmati Kupára 1

Forrás: Kenéz László, NICS-HSÚVC – elnök