Olvasói levél: több figyelmet érdemel a sütögető Kishomokon 4

Egy olvasónk továbbra is kifogásolja az új-kishomoki Nyikos dűlőn található sütögető állapotát.

Több figyelmet érdemel a sütögető Új-Kishomokon címmel közöltünk múlt hét hétfőn olvasói levelet, melynek küldője a hely elhanyagoltságára, gondozatlanságára panaszkodott. Azt írta: karbantartásnak nyoma sincs, normális szemetesek sincsenek és a WC is hagy kívánnivalót maga után.

Olvasónk most újabb levelet küldött szerkesztőségünknek, melyben az áll: „szombaton voltunk a főzőhelyen, a panaszom ellenére nem történt semmi. Kukákat nem helyeztek ki, a füvet illetve a gazt nem vágták le, ilyen kullancsveszélyes időszakban nem ártana egy tereprendezés. A WC takarítása! Mivel nincs helye a szemétnek, így a fiatalok oda járnak randalírozni, de mivel kuka nincs, számon se lehet rajtuk venni!”

Olvasói levél: több figyelmet érdemel a sütögető Kishomokon Olvasói levél: több figyelmet érdemel a sütögető Kishomokon 2 Olvasói levél: több figyelmet érdemel a sütögető Kishomokon 3

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!