Cseri Tamás: a jövő felélése elkezdődött

A fideszes önkormányzati képviselő arra reagált a Facebookon, hogy Márki-Zay Péter a sógorának adott megbízást, és emiatt módosítják az önkormányzat beszerzési szabályzatát.

“Azért figyelünk

Örömmel olvastam délután, hogy Márki-Zay dicséretes önmérsékletet tanúsítva megelégszik támogatói folyamatos lenyúlásával, és az amúgy is sovánnyá apasztott városi csecseket kiengedi a szájából (legalábbis ezt ígéri) Bár szebb lett volna a gesztus, ha ehhez nem kell kicsit odaverni az orrára. Ugyanis bejelentette, hogy miután csodálatos módon mégiscsak a sógora lett a befutó egy városi pályázaton, rendeletet alkot a közgyűlés, hogy ez ne fordulhasson többé elő. Mondjuk most sem maga a tény zavarta igazán, hanem az, hogy az esetet megírta a sajtó.

Úgy gondolom, Márki-Zay és bandája már éppen elég kárt okozott eddig is városunknak, így igazán nem nagy kérés tőlünk, hogy húzzák ki a mancsaikat a kassza alján szomorkodó forintok közül. Így természetesen frakciónk minden tagja örömmel fog olyan döntést támogatni, amellyel megköthetjük mohó kezeiket. Remélem, polgármester úr péntekig nem talál hiányzó tételeket kampányfinanszírozási táblázatában, és nem kezd a hangzatos délutáni kijelentési után trükközni vagy kiskapukat keresni családja számára. Mindenesetre majd odafigyelünk” – írja Cseri Tamás a Facebookon.

Márki-Zay Péter délután sajtótájékoztatót tartott a témában, erről összefoglalót itt olvashat.