Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay három éve nem a várost, hanem saját magát építi

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete közleményben kéri Márki-Zay Péter polgármestert, hogy a hogy ha már segíteni semmivel nem tudja, akadályozni ne akarja a város és a kórház fejlődését. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

Segítse és ne akadályozza az önkormányzat a kórház fejlesztését

Márki-Zay Péter folytatja a bosszúhadjáratot a vásárhelyi kórház ellen. A polgármesteri hivatal 136 millió forintot kér csak azért, hogy az új belgyógyászati és gyermekgyógyászati osztály építésén dolgozó vállalkozó használhasson egy kisebb, kórház melletti közterületet az építkezés ideje alatt. Az irreális összeg megakadályozhatja a város egyik legfontosabb közintézményének fejlesztését.

Minden vásárhelyi nevében arra kérjük Márki-Zay Pétert, hogy ha már segíteni semmivel nem tudja, akadályozni ne akarja a város és a kórház fejlődését! Tegye végre félre az ostoba és önző bosszút, térjen végre észhez: a kórház nem a politikai háború terepe, hanem a gyógyítás, az életmentés és a betegellátás központja. Minden vásárhelyi és a térségben élő polgár alapvető érdeke, hogy a vásárhelyi kórház fejlődjön, ezért kérjük, hogy az önkormányzat egyetlen forintot se kérjen a közintézmény fejlesztéséért!

Amennyiben Márki-Zay Péter felelős városvezető, amennyiben nem kizárólag a saját politikai érdekeiért és hatalmi törekvéseiért, hanem a vásárhelyi és a térségben élő emberekért dolgozik, akkor ingyenesen lehetővé teszi kórház fejlesztését!

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Hódmezővásárhelyi Szervezete