Új kihívást indít Bagi Mátyás és a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és Bagi Mátyás ismét nagyot álmodtak, és egy új kihívásra buzdítják az egészségükért tenni akarókat. A „Mozogj egy percet velünk, tedd meg az első lépést az egészségedért!” nevű akció hamarosan ellepi a közösségi felületeket, így érdemes résen lenni!

Bagi Mátyás funkcionális tréner egy 1 perces, bárki által elvégezhető gyakorlatsort állít össze, amit a közösségi oldalakon közzétesz. Ezt kell elvégeznie azoknak, akik részt szeretnének venni a kihívásban. A gyakorlatsor elvégzését bárki és bárhol megteheti, a lényeg, hogy vegye fel, legyen róla videó! Ezt a mozgóképet kell majd a megadott helyre feltölteni, bizonyítván, hogy sikeresen túl vagyunk rajta.

„A legtöbb embernek az első lépés hiányzik. Az elmúlt 1 év arról szólt, hogy egy csomó mindent nem tudtunk megtenni. Sokan ezáltal elég mélyre kerültek, nem figyelnek oda az egészségükre, nem mozognak eleget. Ez a kihívás inkább egy felhívás, hogy a mozgás ismét a mindennapjaink része legyen” – nyilatkozta Bagi Mátyás.

Új kihívást indít Bagi Mátyás és a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1

Kedden felvették a promo videót a Kriko Gym falai között, majd több ismert sportoló, közéleti ember is megcsinálja az 1 perces gyakorlatot. Ebből egy kisfilm készül majd, ami motiválja a város lakosságát arra, hogy ők is teljesítsék az 1 percet, és ezt mutassák is meg a világnak. A dolog nem tét nélküli: azon túl, hogy az egészség a nyeremény, a videófeltöltők között ajándékcsomagokat is sorsolnak majd.

Jelenleg zajlanak az előkészületek, és ha minden készen áll, indulhat a kihívás! Érdemes figyelni Bagi Mátyás és a Szeretem Vásárhelyt Facebook oldalait a részletekért!