Online követhető a Kosársuli meccse

Indul a végjáték és a nagy hajsza, ma a Pápa látogat a Hódtóiba.

Kétségtelenül a legizgalmasabb részéhez érkezett a 2020-21-es magyar kosárlabdaélet, hisz minden fronton elkezdődik a rájátszás – a három férfi felnőttbajnokság (A csoport, Piros csoport, Zöld csoport) közül ráadásul – a Piros csoportos Salgótarján-Vasas mérkőzéssel egy időben – elsőként Vásárhelyen rajtol a negyeddöntő. Nem vár könnyű feladat az alapszakaszban végül negyedik helyen záró csapatunkra, hisz az ötödik Pápa az ellenfél a két győzelemig zajló párharcban.

A pályaelőny tudatában (vagyis ha a pápai, a tervek szerint április 9-i idegenbeli találkozó után harmadik meccsre kerülne a sor, azt szintén itthon játszhatnánk) is kemény ütközetre van kilátás. Ebben a szezonban eddig kétszer játszottunk Kálmán László együttesével, október végén ők győztek otthon (80-71), február elején mi (92-91). A Koma, Murai kettős vezette Veszprém megyeiek remek formában vannak idén, tizenkét bajnokijukból tízet megnyertek (rajtunk kívül az Újpest tudta legyőzni őket), idegenben az alapszakasz során összesen hétszer győztek és ötször kaptak ki.

Mi joggal bízhatunk a hazai pályánkban, hisz a hibátlan mérlegünk csupán múlt vasárnap, a Cegléd elleni, részünkről igencsak tartalékos felállású rangadóval szakadt meg. Ezúttal sem a legkönnyebb helyzetben, egy fokkal mélyebb merítési lehetőséggel, a győzelem reményében szállunk harcba.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, és erre a linkre kattintva élőben lesz követhető.

Forrás és fotó: vasarhelyikosarsuli.hu