Tavaszi játékot hirdet az EVP

A tavasz a megújulás ideje. Ilyenkor nem csak a természet újul meg, hanem a test és a lélek is ezzel együtt. A természet ébredésével pedig felmerül az újrakezdés, a változtatás iránt igény az emberekben is. Ehhez a folyamathoz szeretnénk mi segítséget nyújtani, ötleteket adni, gondolatot ébreszteni. Ennek jegyében az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda játékot indít március 22. és április 4. között a Hódmezővásárhelyi és Makói járásbeli lakosok számára az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldalán.

A játékban résztvevők 14 napon keresztül a testi és lelki egészséggel, valamint a tavaszi időszakkal kapcsolatos kérdésekre válaszolhatnak, minden nap 1 kérdésre az Irodák Facebook-oldalain megtalálható űrlapon keresztül. Minden helyes válasz 1 pontot jelent és 7 pont összegyűjtése után lehet nyerni 1 mozgáskártyát, a mozgásformákat a www.evp.hu honlapunk naptárjában lehet majd megismerni a korlátozások feloldását követően.

Tavaly tavasszal, április 20-án már volt egy karantén idei játékunk szintén Facebook-oldalunkon, akkor Hódmezővásárhelyen és a Hódmezővásárhelyi járásban 130 fő, míg Makón és a Makói járásban 71 fő vett részt és nyert mozgáskártyát. 2020 őszén, a lelki egészség világnapja alkalmából indított játékunkban Hódmezővásárhelyen 144 fő, Makón pedig 56 fő játszott. Hódmezővásárhelyen 111 ember, Makón 42 személy gazdagodhatott mozgáskártyával.

Jelenleg kezdeményezett játékunk mellett, a Facebookon túl az online térben csoportos foglalkozásaink által is jelen vagyunk. Most is zajlik Várandós felkészítő csoportunk, valamint Szülői szemmel és Lelki Egészség Akadémiája előadássorozatunk. Utóbbi kettő programunk nem zárt csoportként működik, így bármikor lehet hozzá csatlakozni, a weboldalunkon megtalálható jelentkezési űrlap kitöltésével.

Előadásaink és csoportfoglalkozásaink mellett Mentális elsősegélynyújtási képzésünk is folyamatosan indul.

Tartson velünk Ön is! Tudjon meg többet a testi és lelki egészségről, valamint a tavaszi megújulásról!

Keresse Irodáink Facebook-oldalát a következő elérhetőségeken!

EVP Egészségfejlesztési Iroda: https://www.facebook.com/evpefi/

Makói Egészségfejlesztési Iroda: https://www.facebook.com/makoefi/

Forrás: EVP-Makói Egészségfejlesztési Iroda