Cseri Tamás: most nem öt, hanem tíz-tizenötről évről döntünk 2

Ne Orbán, Lázár, a Fidesz legyen már azért is hibás, ha nincs a kedvenc vállalkozójának rendben minden engedélye! Hát mi a fene folyik már tényleg ebben a városban? – teszi fel a költői kérdést Cseri Tamás, önkormányzati képviselő.

Persze, azért lehet itt kommunikációs zsenialitás Márki-Zay részéről, és az egekbe felcsavart gyűlöletpolitika, de mik a tények? A négy külföldről behozott Joványbuszból kettőt eleve honosítani sem lehetett rossz műszaki állapotuk miatt. Másik kettőt pedig elindítottak a megfelelő engedélyek nélkül. Az első munkanapon pedig már koccant is a szolgáltató egyik járműve.

Azért a közúti személyszállítás mégsem csak duma és gyerekjáték, a veronai buszbaleset után főleg. Ne játszadozzon már senki az emberek egészségével és életével! Ha bármilyen hiányosság miatt baleset, ne adj isten tragédia történik, ki viszi el a balhét? Ki áll oda az áldozatok hozzátartozói elé, hogy bocs, siettünk és elindultunk a hatóság jóváhagyása nélkül! Egyszer az életben, próbáljon már a polgármesterünk az abarráltozás, őrjöngés helyett felelősen beszélni és cselekedni! Ne Orbán, Lázár, a Fidesz legyen már azért is hibás, ha nincs a kedvenc vállalkozójának rendben minden engedélye! Hát mi a fene folyik már tényleg ebben a városban?” – áll a képviselő Facebook bejegyzésében.