Elhunyt Kispál Ferenc

A napokban hunyt el Kispál Ferenc. Rá emlékezett Szél István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke.

Szél István, a Rádió7-nek elmondta, hogy Kispál Ferenc, a MAGOSZ alelnöke és Csongrád megyei elnöke, illetve a NAK Csongrád megyei tiszteletbeli elnöke volt. Személyét nem csak gazdatársai tisztelték, Aranykoszorús gazda kitüntetéssel és Kovács Béla-díjjal is elismerték munkáját. Saját gazdaságával is például szolgált szűkebb és tágabb környezetének.

Kispál Ferenctől február 24-én, szerdán 13 órakor vesznek búcsút a vásárhelyi Szent István Templomban, majd szűk családi körben a római katolikus temetőben helyezik végső nyugalomra.

Szél István erről részletesen így nyilatkozott: „Kispál Ferencet a MAGOSZ és Nemzeti Agrárgazdasági Kamara saját halottjának tekinti és osztozik a család gyászában. Ő egy olyan típusú ember volt, akit szerettek az emberek, hiszen mindenkinek segíteni próbált, és atyai jó tanácsokkal ellátni, nemcsak a gazdálkodást, hanem az életet és az életvezetést illetően is. A nyomába szeretnénk majd érni egyszer, nagyon magasra tette a lécet, nehéz búcsúzni Kispál Ferenctől”.

Forrás: radio7.hu