Családi események Hódmezővásárhelyen

Az EVP Egészségfejlesztési Iroda csoportfoglalkozásait és előadásait az online térben tartja meg, a résztvevők egészségének védelme érdekében. A Babát várunk – Online Várandós felkészítő csoport március 3-án indul.

Az online csoportfoglalkozásokra azokat a várandósokat és párjaikat várják, akik aktívan tennének saját, és családjuk mentális egészségéért, a kiegyensúlyozott babavárásért és a szülés utáni harmonikus időszakért. Időpont: március 3-tól szerdánként 14 és 15.30 óra között.

A programsorozat lehetőséget biztosítana arra, hogy az édesanyák a témával kapcsolatos kérdéseikre szakemberektől kapjanak megnyugtató válaszokat. A cél az, hogy olyan testi és lelki támogatásban részesüljenek a várandósok és párjaik, amelyek segítségével még pozitívabban élhetik meg a gyermekáldás élményét.

A részvételhez Google-fiók (Gmail-es e-mail cím) szükséges.

Jelentkezni az EVP honlapján elérhető űrlapon lehet.

Babát várunk – várandósoknak indítanak foglalkozásokat 3Babát várunk – várandósoknak indítanak foglalkozásokat 2Babát várunk – várandósoknak indítanak foglalkozásokat 1Babát várunk – várandósoknak indítanak foglalkozásokat

Fotó: Illusztráció