Olvasói levél: a hanyagság és a hozzáértés hiánya elérte célját! 2

„Az egykor szebb napokat látott sétálóutca most már nem csak elhanyagolt és koszos, hanem veszélyes is lett” – írja levelében olvasónk, Détár Zoltán.

„Kő kövön nem marad – a hanyagság és a hozzáértés hiánya elérte célját!

Az egykor szebb napokat látott sétálóutca most már nem csak elhanyagolt és koszos, hanem veszélyes is lett. Az elmúlt 3 évben sem festve,s em takarítva nem voltak a köztéri ülőbútorok és a hanyagság miatt már a műkőből készült részek is pusztulásnak indultak. Az elmaradt karbantartások miatt évről évre hatványozottan súlyosbodnak a hibák. Az elmozdult műkő elemek már az arra járók testi épségét veszélyeztetik, ezt már csak a helyzetért felelősök nem látják. Ezért a városi hűtőmágnes kampány helyett szemüvegre kellene költeniük, de mindenekelőtt festőre, asztalosra és műkövesre.

Mielőtt a felelősök védelmében hadra kelne a polgármesteri kommentista testőrség felhívnám a figyelmüket arra a tényre, hogy ezeket a köztéri bútorokat nem a Fidesz hagyta cserben, hanem a polgármesteri hivatal jelenlegi “dolgozói”. A jelenség sajnos a többi közterületen is jelen van.

Détár Zoltán”

Olvasói levél: a hanyagság és a hozzáértés hiánya elérte célját! Olvasói levél: a hanyagság és a hozzáértés hiánya elérte célját! 1

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!