Hat új játékos Mártélyon

Új edző, és játékosok is csatlakoztak a mártélyi focicsapathoz – adta hírül a csfoci.hu.

Már nem Borbás Zsolt vezeti a mártélyi labdarúgókat: a szakmai munkáért a továbbiakban a Hódmezővásárhelyről érkező Brizik-Bodrogi István felel, aki korábban is megfordult már Mártélyon.

– Nem ismeretlen a vásárhelyi közeg, hiszen korábban is volt már rá példa, hogy ott kellett edzenünk. Jól viseli a csapat ezt a megpróbáltatást. Örültem a megkeresésnek, hiszen voltam is már Mártélyon, ismerem a közeget. Kiemelkedő létszámmal tudunk edzeni, motiváltan várjuk a rajtot, minden meccsen három pontot szeretnénk szerezni – mondta a Mártély új edzője, Brizik-Bodrogi István.

Ebben szerepe van a csapathoz csatlakozott további öt új játékosnak: Vaits Viktor, Dezső Viktor, Visnyei Tamás, Jesenszki György és Bokor Csanád is a Mártélyban folytatja.

A nemrég bekövetkezett pályarongálás miatt az első öt hazai mérkőzését Hódmezővásárhelyen rendezi a klub, és bíznak benne, addigra már rendbe jön a hazai pályájuk – egyúttal nézők előtt, valóban saját környezetükben fogadhatják majd az ellenfeleket. A klubhoz egy új szponzor is csatlakozott, a továbbiakban a Csíki Sör is támogatja a mártélyi csapatot.

A Mártély vasárnap 14 órától a Földeák vendégeként kezdi meg a tavaszi szezont.

Forrás és fotó: csfoci.hu