Hűtlen kezelésért tenne feljelentést a vásárhelyi Fidesz

Márki-Zay Péter egy aljas hazaáruló, aki emberek halálával is képes játszani, csak azért, hogy közelebb kerüljön a rögeszmésen vágyott bársonyszékhez – állítja Cseri Tamás fideszes önkormányzati képviselő a legújabb Facebook-bejegyzésében. Úgy véli, a polgármester csak azért szeretné elbizonytalanítani az embereket az oltások felvételével kapcsolatban, hogy a kormányt tudja támadni.

„Mi lehetne egyértelműbb hazaárulás?

A politikában valahol természetes az ellenfelek támadása és kritizálása, de azért kellene lennie határnak. Úgy gondolom, a jelenlegi járványhelyzetben pont ilyen határ az oltások kérdése. Itt aztán tényleg nem kellene ész nélkül tolni a hülyeséget egyik politikusnak sem, ha egy picit is komolyan veszi hivatását. Ilyenkor valóban elválik a tüdő a májtól, államférfi a haszonleső ripacstól. Mivel szűkebb hazánknak nagyon nem mindegy, hogy egy ostoba, nárcisztikus ripacsot vagy egy komolyan vehető politikust küldünk jövőre az országgyűlésbe, hasznos lehet megnézni Márki-Zay kommunikációját ebben a kérdésben.

Nos akkor nézzük!

Egy és két hete vasárnap Márki-Zay többször is nekifutott a vakcinakérdésnek. Lehúzta, legyalázta a keleti vakcinákat, közröhejnek beállítva, hogy azok közül is szeretne vásárolni a kormányunk. A kínai oltásról például azt állította, hogy még maga a kínai kormány sem azzal akar oltani, hanem nyugati vakcinákat vásárol. Ezzel szemben a kínaiak saját vakcinával már egymillió egészségügyi dolgozót oltottak be tavaly novemberig! Jelenleg kb. 20 millió beoltottnál tartanak csak saját hazájukban, de az Egyesült Arab Emirátusokban is pár milliónál, és Szerbiában is százezreknél. Februárban az 50 millió oltottat szeretnék elérni Kínán belül!

És ezek után Márkinak van pofája önös politikai érdekből, aljas számításból, össze-vissza hazudozni még ebben a kérdésben is! Csak azért szeretné elbizonytalanítani az embereket az oltások felvételével kapcsolatban, hogy a kormányt tudja támadni. Mit csinál tehát? Véleményem szerint közvetve, de mégis embereket gyilkol, hiszen, ha sikerül a lejárató kampánya, emberek tömegei nem mernek oltakozni miatta. És ki tudja hány embert fog elvinni közülük a vírus? Egyet? Kettőt? Ötvenet, százat? Hány halottba fog kerülni Márki-Zay halálkampánya?

Ez az ember nem pusztán egy felelőtlen ripacs, hanem sokkal rosszabb, egy szélsőséges hazaáruló!

Igen, egy aljas hazaáruló, aki emberek halálával is képes játszani, csak azért, hogy közelebb kerüljön a rögeszmésen vágyott bársonyszékhez! Neki már semmi sem drága, semmi sem szent és semmi sem tabu!

Csak a hatalmat látja maga előtt, és ha emberek ezreit kell veszélybe sodorni egy jó kommunikációs blöffért, hát megteszi! Valóban van olyan, aki egy ilyen politikai bűnözőt akar hatalomba segíteni? Egy ilyen aberrált hazaárulót?”

Fotó: Archív