Új informatikai eszközöket kapott a Mindszenti Általános Iskola

A Klebelsberg Központ EFOP-3.2.4-16-2016-00001 Digitális kompetencia fejlesztése elnevezésű, 48,35 milliárd forint támogatású kiemelt országos projektjének részeként, új informatikai eszközöket adott át a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatója a Mindszenti Általános Iskola vezetőjének.

A projektnek köszönhetően januárban 38 Acer TMP215-52 típusú tanulói notebook-ot oszthattunk ki intézményeinkbe, az elmúlt héten pedig 76 PC és monitor érkezett a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központba.

A Mindszenti Általános Iskola 13, a Tagintézmény pedig 6 új komplett (PC, monitor és kiegészítők) eszközzel gyarapodott, amelyek mindkét telephelynél az informatikai tanterembe kerülnek. Ezen kívül a napokban osztottunk ki 19 – 19 komplett számítógép csomagot a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola, a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Csongrád és Térsége Általános Iskola Galli János Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája, a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola, a Csongrád és Térsége Széchenyi István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium számára is.

A Klebelsberg Központ és a Tankerületi Központ kiemelt figyelmet fordít az informatikai eszközök folyamatos fejlesztésére, amelynek célja a tanulás-tanítás pedagógiai módszertanának megújítása, a digitális pedagógia elterjesztése érdekében a pedagógusok módszertani tudásának célzott fejlesztése, a korszerű informatikai infrastruktúra biztosítása a köznevelési intézmények számára.

Új informatikai eszközöket kapott a Mindszenti Általános Iskola 1

Forrás: Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ