Vásárhely is behavazott – több napon át eshet

Térségünkbe is megérkezett a hó: kifehéredett a táj és jelenleg is havazik. Egészen csütörtökig számíthatunk a téli csapadékra.

Vasárnap éjjel megérkezett az idei tél első hava a városba. Hétfő délelőtt tettünk hát egy kört, és fényképeket készítettünk a településről.

Ma a nappali maximumok mínusz 1 és plusz 4 fok között várhatók. Erőteljesebben felhős lesz az ég és hószállingózás, kisebb havazás, átmeneti havas eső előfordulhat.

A következő napokat is hószállingózás, havazás, hózápor jellemzi majd. A nappali maximumok 5 fok körül alakulnak. Egészen csütörtökig eshet a hó, péntektől már gyengén felhős, derült idő jön.

Tekintse meg fotóinkat:

A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 21 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 20 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 19 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 18 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 17

A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 13 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 12 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 14 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 15 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 16

A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 7 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 8 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 9 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 10 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 11

A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 2 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 3 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 4 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 6 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 5 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók) 1 A következő napokban is várható hó Vásárhelyen (fotók)

Fotók: Gémes Sándor