Lövések dördültek Szegeden! – több rendőrautó a helyszínen

Rendőrök lepték el a szegedi Mars térhez közeli Bartók teret péntek délelőtt. Több helyi hírportál beszámolója szerint lövések dördültek el, több közelben lakó szerelmi balhéra gyanakodott. A rendőrség hivatalos tájékoztatójából azonban kiderült, hogy a szegedi férfi csak galambvadászatot tarttot. 

FRISSÍTÉS: 

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogtak egy férfit, aki lakásának udvarán gáz- és riasztófegyveréből adott le lövést, hogy elzavarja az őt idegesítő galambokat.

A férfi ellen garázdaság miatt indul eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Garázdaság miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki gáz- és riasztófegyverrel galambokra lőtt egy belvárosi ingatlan udvarán.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. január 8-án 9 óra 33 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövést hallottak az autóbusz-pályaudvar közelében. A kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogtak egy férfit, aki lakásának udvarán gáz- és riasztófegyveréből adott le lövést, hogy elzavarja az őt idegesítő galambokat.

A férfi ellen garázdaság miatt indul eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon” – olvasható a rendőrség közleményében.

 

KORÁBBAN ÍRTUK: 

Nagy szabású rendőrségi akció folyik a szegedi Bartók téren, a Szeged 365 olvasói információi szerint lövések miatt riasztották a hatóságot fél 11 körül, a helyszínen jelenleg 8-9 rendőri egység is kint van.

A portál megkérdezett egy, a Mikszáth Kálmán és a Török utca sarkán lakó hölgyet, aki szerint szerelmi dráma miatt történhetett a dolog.

A Csongrád-Csanád megyei Rendőrkapitányság sajtóosztálya későbbre ígért tájékoztatást.

Fotó, forrás: szeged365.hu