Sötétben bujkáló pomázi forradalmár

Lelkes kormányellenes városvezetők a díszkivilágítás lekapcsolásával tiltakoztak az iparűzési adó befizetése alól mentesült kis- és középvállalkozások ellen. (Tudom, tudom, a kormány ellen, de ebből a döntésből nem a kormány (Orbán Viktor), hanem a kisvállalkozások húznak minimális hasznot – lásd még túlélés -, így végül is ellenük tiltakoztak az ellenzéki városvezetők.)

A tiltakozás ezen frenetikus formáját hirdette meg Leidinger István, Pomáz összcivil első embere is: „December 23-án 19-20 óra között a városháza előtt mi is kikapcsoljuk a díszkivilágítást, ezzel tiltakozva a szégyenteljes kormányzati szándék ellen” – írta a Cukorhegy oldalán.

Ment is volna bőszen lekapcsolni, amikor – mint azt következő fb-bejegyzése tanúsítja – szembesült saját valóságával:

„Sajnos azt tapasztaltam, hogy Pomáz belvárosában sem közvilágítás, sem díszkivilágítás nincs”.

Baszki, ez az ember 2019 októbere óta Pomáz polgármestere, aki – elvileg – a pomázi Polgármesteri Hivatalba jár be naponta dolgozni. Feltételezhetően időnként sötétedés után is bent van. Egy év alatt nem vette észre, hogy nincs világítás a hivatala környékén?

Jézusom!

Ezek kiáltanak diktatúrát? Ezek akarnak kormányozni? Ezek összlistája vezet – ÁLLÍTÓLAG – 2 százalékkal a mostani kormánypárt előtt?

Mondjuk, rájuk tényleg érvényes lehetne a „sötétben bujkáló (ellen)forradalmár” rossz emlékű kitétel…

De legalább a régi, népdalmondást vegyék elő:

„Sötét van, nem látok, gyere babám, gyújtsál világot!”

Az utcán legalább, ha a fejükben nem lehet…

Forrás: blogstar.hu