Földeák legnagyobb beruházása a tornacsarnok építése

Hamarosan tető alá kerül az új tornacsarnok Földeákon. Hajnal Gábor polgármester a Rádió 7-nek elmondat: a község 2020-as évében ez a legnagyobb volumenű fejlesztés és érdemes megjegyezni, hogy több évtizedes álma valósul meg ezzel a földeákiaknak.

Hozzátette: a tornacsarnok kialakítása mellett természetesen még más fontos fejlesztés is történt a községben, ilyen például a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése, az új piac megépítése, valamint az is, hogy belterületen összesen 1,5 kilométeres útszakaszt sikerült leaszfaltozni. Hajnal Gábor kiemelte: a fejlesztések zajlanak ebben a veszélyhelyzetben, viszont a községi rendezvények nagy többsége sajnos elmaradt.

Hajnal Gábortól a rádió megtudta: az év elején még megtarthatták a böllérnapot, a pálinkamustrát vagy a nőnapot, de utána már semmi rendezvény nem volt a községben. A nyári rózsalakodalmat sem szervezhették meg, pedig ez az esemény már igen messzire elvitte Földeák hírét, hiszen még külföldről is jönnek – illetve most csak jöttek volna – vendégek.

Forrás: radio7.hu
Fotó: Földeák község hivatalos Facebook-oldala