Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt

Rég mozgatott meg ennyi embert egy kezdeményezés Vásárhelyen, mint a szerda esti Karácsonyi Karaván. Az ünnepi zenekamion hatalmas sikert ért el: több ezren integettek az utak mentén, az erkélyekről és a kapukból az akcióban résztvevőknek, akiket a Facebookon is rengetegen figyelemmel kísértek.

A Karácsonyi Karaván december 23-án, szerdán 17.30-kor startolt a Makói Országútról, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben örömet szerezzen a vásárhelyieknek. A zenélő kamion a JANKER 2001 Kereskedelmi Kft. és a SZER-KÖL szerszámkereskedés támogatásával indulhatott útnak.

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 3

A jármű a város utcáin összesen 28 kilométert tett meg, megfordult például Csúcsban, a Kincses-telepen, Tabánban, a Kertvárosban, a Hódtóban és Susánban is. A raktérből karácsonyi dalokkal az ötletgazda Pap Róbert és Szávka László DJ-k segítettek az ünnepre hangolódásban.

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 1

A fogadtatás talán még az előzetes visszajelzésekhez képest is nagyobb volt. Az utak mentén, az erkélyekről és a kapukból is elképesztően sokan integettek, valamint az élő Facebook-közvetítéseket is tömegek követték. Elmondhatjuk tehát: a Karácsonyi Karaván jött, látott, győzött!

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 5

Közreműködők: Miklós Anita és a JANKER 2001 Kereskedelmi Kft. munkatársai, Nagy László és a Szer-Köl szerszámkereskedés, Megyeri József, Szabó Viktor (Promenad.hu), Becsei Tamás, Juhász Sándor (Jan-Ker), Nagyari Adrián (Jan-Ker), Szilágyi Gergely, Szilágyi György, Horváth Edina, Domján Krisztina, Tűhegyi Dávid, Rébék Tamás (Joker Cafe), Szávka László (Just Showband), Pap Róbert (dj PRiest).

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 2

A rendhagyó esemény médiatámogatója a Promenad.hu volt.

Szép volt, Vásárhely!

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 10

Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 4 Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 6 Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 7 Több ezer vásárhelyi követte a Karácsonyi Karavánt 9