Olvasói levél: MZP beleverte a csúfot a Kétfarkú Kutyákba

Egy olvasónk, Hajnalka a politikai háborúskodástól hangos közélet kapcsán írt levelet szerkesztőségünknek.

„Elkeseredve tapasztalom, ahogy a közösségi médiában a beszélgetések stílusa célba vette és őrületes sebességgel rohan a kommunikáció Mariana-árkának legmélyebb bugyrai felé.  Idegenek esnek egymás torkának mintegy nyomatékosítva, erőltetve saját igazukat. Közeledve Karácsonyhoz, a szeretet ünnepéhez, eszembe jutott pár gondolat.

Azok az emberek, akik kétségbe vonják hazánkban a demokrácia létezését, elgondolkodtak-e már azon, ha valóban nem az lenne, akkor beszelhetnének-e olyan stílusban a kormányról, a kormánypártról, a miniszterelnökről, ahogy azt megengedik maguknak?!

Ezek az emberek, akik olyan hatalmas elánnal szidják a rendszert, szenvednek-e bármiben is hátrányt nézeteik, a jelenlegi rendszert alpári stílusban megfogalmazott kritikájuk miatt?

Ezektől az emberektől érdeklődnek-e politikai hovatartozásuk felől, amikor elmennek a hivatalba, a bankba intézni pl a CSOK-ot?

Megkérdezik-e tőlük, hogy melyik oldalt támogatják, amikor sajnálatos módon elveszítik szüleiket és illetékmentesen örökölnek utánuk?

Éri-e hátrány őket, amikor nagycsaládosok révén élnek a lehetőséggel és igénybe veszik a különböző kedvezményeket?

Megkérdezik-e tőle, hogy kire szavazott, amikor elmegy a hivatalba segélyért?

 (És még sorolhatnám tovább mindazokat a kedvezményeket és támogatásokat, amelyeket politikai hovatartozástól függetlenül bárki igénybe vehet.)

Én személy szerint még senkitől nem hallottam, hogy panaszkodott volna, pedig szerintük itt csak ugatjuk a demokráciát.

Ellenben velük. Velük, akik azt hirdetik, hogy amennyiben az ő kezükbe kerül a hatalom, elérkezik kicsi hazánkba az igazi demokrácia.

Meg lesz büntetve mindenki, aki nem az ő elveiket vallja. Jobb esetben bíróság előtt végzi majd mindenki, rosszabb esetben kandeláberen.

Kis szerencsével egy megmozduláson csak egyik szemét lövik ki gumilövedékkel a demokrácia és szólásszabadság védelmezői.

Felmerül bennem a kérdés, azok akik hevesen agitálnak a gyűlölet, a megfélemlítés mellett, ők tényleg ezt akarják?

Tényleg úgy gondolják, hogy az lenne az igazi demokrácia?

Köszönöm szépen, én azt nem kérem!

Én inkább megtartanám ezt a diktatúrát, ahol azt csinálok, amit és amikor akarok. Ahol a kiváló magyar orvosoknak köszönhetően biztosítva van egészségügyi ellátásom. Ahol adottságaimhoz viszonyítva mindent megkapok.  Ahol védik családomat, lakóhelyemet a migránsok áradatától.

Hatalmas harcot vívunk a COVID-19 vírus ellen.  Lassacskán mindenkinek lesz az ismeretségi körében valaki, aki már érintett ez ügyben. A szerencsések csak beteg családtagról, rokonról tudnak beszámolni, míg mások tragédiáról. Itt az ideje, hogy egy kicsit félrevonuljunk és átértékeljük életünket.

Gondolkodjunk, mérlegeljünk.  Karácsonyhoz közeledvén adjuk át magunkat a szeretetnek, a kedvességnek, a figyelmességnek, a törődésnek.

Meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek sok szeretettel!

Hajnalka”

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!