Bagi Mátyás: az emberek szíve, és pénztárcája is megnyílt

Bagi Mátyás funkcionális tréner hétfőn átadta azokat az ajándékokat, melyeket a maratoni evezésével gyűjtött össze a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola diákjainak.

Bagi december 19-én egy evezőgépen teljesítette a maratoni távot, ami közben adományokat várt. Az összegyűlt pénzből pedig egy bluetooth-os hangfalat vásárolt az intézménynek. Az edző elmondta, hogy az emberek szíve, és pénztárcája is megnyílt, és a vártnál nagyobb összeget adományoztak a vásárhelyiek, így sikerült egy komoly eszközt beszerezni. Hozzátette, hogy a családjával úgy döntöttek, hogy kiegészítik ezt az ajándékot, és egy televíziót is adományoznak az iskolának.

Bagi Mátyás: az emberek szíve, és pénztárcája is megnyílt 1

Megyesi Istvánné, a Kozmutza Flóra-intézmény igazgatója elmondta, hogy különböző szakkörökhöz, klubdélutánokhoz tudják majd használni az ajándékba kapott eszközöket. Kifejtette, hogy jelenleg sokan digitális oktatásban vannak, de remélik, hogy hamarosan mindenki visszatérhet az iskolába. Amikor majd minden vissza áll a normális kerékvágásba, hatalmas segítség lesz mind a hangfal, mind a televízió.

A tárgyi meglepetéseken túl Bagi Mátyás fontosnak tartja azt is, hogy a diákok sportoljanak, mozogjanak, ezért heti egyszer ingyenes lehetőséget fog biztosít az iskola növendékeinek a hamarosan nyíló edzőtermében.