300 ezer forintos támogatást nyújtott át a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

300 ezer forint gyűlt össze a Szeretem Vásárhelyt naptáraiból, így ekkora támogatást adtak át csütörtökön az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskolának. Az összegből egy érzékelő kuckót építenek ki.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület november végén jelentette meg a Kincses Vásárhely nevű naptárát, aminek bevételét felajánlották az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskolának A naptárban Vásárhely legszebb épületei, terei kaptak helyet, három vásárhelyi fiatal fotós szemszögéből, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy rendkívül kelendő volt.

300 ezer forintos támogatást nyújtott át a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1

Kissné Hatvani Erika, az iskola igazgatója háláját fejezte ki az egyesületnek, és mindazoknak, akik vásároltak a naptárból, és ezzel támogatták az intézményt. Kifejtette, hogy évek óta tervezték, hogy ha lesz rá forrásuk, akkor létrehoznak egy szenzoros szobát. Az iskola diákjainak szükségük van olyan specifikus megsegítésre, amit ez a szoba biztosít számukra.

Az összegyűlt összeget jelképező plakettet Juhász Tünde, az egyesület egyik alapító tagja adta át az iskola igazgatójának.