Soros György

Leleplezte magát a bevándorláspárti milliárdos spekuláns: hiába akart legózni a brüsszeli műanyag politikusokkal, a magyar miniszterelnök felrúgta az asztalt, és elvette a játékát. Soros György hisztizik, akár egy neveletlen kisgyerek, mert az Európai Unióban nem azt történt, amit eltervezett.

Jó nagy nyaklevest kaptak a „Keresztapától” a magyar balliberális politikusok! Soros György az egész brüsszelita bandáról leszedte a keresztvizet: hiába hazudnak Gyurcsánynétól Ujhelyin és Cseh Katalinon át Donáthig, Orbán Viktor egyáltalán nem hátrált meg, nem bukott el, nem maradt alul, nem csicskult be, nem adta meg magát Brüsszelben. A bevándorláspárti milliárdos spekuláns megmondta a tutit: a magyar miniszterelnök bizony lenyomta az EU balliberális elitjét, mint paraszt az ásót!

Persze tudtuk mi, hogy ez történt az EU-csúcson, nem mintha bármit is elhinnénk Gyurcsánynénak, Ujhelyinek, Csehnek és Donáthnak, de mégis: olyan jó Soros szájából is hallani. A hisztit, a sivalkodást, az elkeseredett dühöt.

És tényleg, találó: Soros immár többen orbánozik, mint amennyit Orbán sorosozik. A magyar- és Fidesz-fóbiás öregúr Project Syndicate című harsonájában borult ki, s folyatta könnyeit, mert hát – panaszkodik – Angela Merkel megadta magának Orbán Viktornak és lengyel szövetségeseinek az uniós vitában, s holmi vétófenyegetésre beadta derekát, hogy felvizezzék a jogállamisági mechanizmust.

A magyar–lengyel-tandem – Orbán irányításával – ripityára törte George mester csodafegyverét.

Kibújt a szög a zsákból: Sorosnak fáj, hogy nem lehet majd – legalábbis rövid távon biztosan nem – ideológiai, politikai fenyegetésekkel, nyomásgyakorlással elvenni a „renitens” országok pénzét. Ha tetszik: a nemzetállamok megmaradtak, a nemzetállamok megvédték magukat, függetlenségüket, önrendelkezési jogukat. Mert bármit röfög a nemzeti-konzervatív politikusnak csúfolt Soros-csicska Manfred Weber, igenis létezik nemzeti szuverenitás! Nem azért jött létre az Európai Unió, hogy bárkire is – akarata ellenére – idegen kultúrájú, vallású (illegális) bevándorlók százezreinek, millióinak befogadását kényszerítsék rá, s hogy Brüsszelből – vagy még inkább más boszorkánykonyhából – határozzák és üzenjék meg, milyen legyen az elvárt, kívánt és „ideális” családmodell, illetve genderpolitika. Nem, nem, soha!

A bevándorláspárti spekuláns azt írja: Merkel azért hátrálhatott meg, mert a „gaz, pimasz, korrupt, tolvaj, kleptokrata, illiberális stb., stb., stb.” Orbán belengette, hogy ha az unió a homályos jogállamisági feltételeknek címkézett ideológiai kérdésekhez köti a következő évek kifizetéseit, akkor Magyarország kilép az EU-ból. (Ez persze nincs így, de cseppet sem zavarja Gyuri bácsit, akinek igencsak messzire gurult a bogyója.)

„Orbán részéről botor húzás volt az uniós költségvetést megvétózni, de ezt a blöfföt le kellett volna leplezni. Merkel sajnos leborult a magyar és lengyel zsarolás előtt. Úgy tűnik, Merkel kompromisszumot kötött Orbánnal és Lengyelország de facto vezetőjével, Jarosław Kaczyńskivel. Ez az egyezség Németország és az unió két renitens tagállama között a létező legrosszabb” – mutatja ki a foga fehérjét a balliberális világ(rend) fura ura.

Soros beismeri: Orbán Viktor győzött, Magyarország és Lengyelország fényes diadalt aratott. Rögzítsük, s vágjuk ezerrel Gyurcsányné, Ujhelyi, Cseh és Donáth arcába! A balliberális bábmester nyüszít, mert – firkálja fel – szerinte „az otromba egyezség” legyengíti a jogállamisági mechanizmust, melynek életbe lépése ráadásul akár két évet is csúszhat, vagyis nem tudják ezen keresztül befolyásolni a 2022-es magyar választást. (Savanyú a szőlő…) Ráadásul az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács deklarálta politikai primátusát György barát gittegyletei, az Európai Bizottság, de elsősorban is a Soros-tanítványokkal, -közkatonákkal és -cinkosokkal teletömött Európai Parlament fölött, amivel alaposan belerondított a spekuláns homokozójába.

„Én csak annyit tehetek, hogy kifejezem morális felháborodásomat, amelyet minden olyan ember érez, akik hisznek az EU-ban, és az unióban az európai és univerzális értékek védelmezőjét látják. Egyúttal szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kompromisszum könnyedén megsemmisítheti az emberek uniós intézményekbe vetett bizalmát” – sírdogál a (vörös) sarokban Soros.

Ezek után már tényleg csak egy kérdés marad: egyáltalán mi köze van a milliárdos spekulánsnak Európa, az Európai Unió és Közép-Kelet-Európa ügyeihez? Milyen alapon kézi vezérelné az európai politikát, milyen jogon törölné el a nemzetállami szuverenitást, honnan veszi a bátorságot, hogy ezeréves kultúrákat, történelmeket hajítson a globális, liberális olvasztótégelybe? Valaki, valamikor, valamire megválasztotta itt az öreg kontinensen, vagy felkente arra, hogy az európaiak helyett döntsön az európaiak jövőjéről, életéről, berendezkedéséről? Ki a fene ő, de tényleg, hogy beleugasson, utasítgasson, minősítgessen?

Who te fuck is George Soros?

Forrás: Blogstar