Cseri Tamás: a jövő felélése elkezdődött

„Papírforma szerint még négy év van hátra Márki ámokfutásából. Mikor lép már valaki, ha majd meztelenül fog szaladgálni a Kossuth téren?” – teszi fel a költői kérdést Cseri Tamás önkormányzati képviselő legújabb Facebook bejegyzésében.

Lesz elhatárolódás?

Márki-Zay Péter egy mai kommentjében az előző városvezetést így minősíti: „tolvaj pedofilok terrorja”. Igazából már nem is az a kérdés, hogy ez a mentálisan összeroppant ember miért vagdalkozik így, hanem az, Berényi és Kis alpolgármesterek mikor fognak végre elhatárolódni tőle? Vagy szerintük is Almási István és az általa vezetett testület, például Grezsa, Kovács és Kószó doktorok, tolvaj pedofilok voltak?

Tisztázzuk már végre a felállást!

Arról nem tehet egy márkista képviselő sem, hogy a polgármesterük összeroppant, de arról igen, ha szó nélkül hagyják az utóbbi napok egyre elképesztőbb tombolását!

Lassan fel kellene már ébredni a normalitásnak városunkban, mert ez egyre tarthatatlanabb állapot. Mondjuk azt sem értem, miért nincs a közjogi rendszerünkben valami hivatalos fék, ami ellenőrizné egy bizonyos politikai szint felett a szereplők szellemi épségét?

Papírforma szerint még négy év van hátra Márki ámokfutásából. Mikor lép már valaki, ha majd meztelenül fog szaladgálni a Kossuth téren?

Csak szólok, lassan ott tartunk…” – áll a posztban.