A Majosi SE-t fogadja a HFC

Vasárnap 13 órától az őszi szezon utolsó NB III-as mérkőzését játssza a Hódmezővásárhelyi FC.

December 6-án az NB III-as bajnokság 21. fordulóját rendezik meg, ahogy egy héttel korábban, úgy most is már egy a tavaszról előrehozott fordulót játszanak a csapatok. A Hódmezővásárhelyi FC a Rákosmentét fogadja.

A felek augusztusi összecsapást a HFC nyerte, Ludánszki Bence góljával már a 8. percben vezetést szereztek a kék-sárgák és az előnyt a lefújásig sikerült is megőrizni.

Az elmúlt mérkőzéseket figyelembe véve a vásárhelyiek vannak jobb formában, az elmúlt öt mérkőzéséből hármat megnyert a csapat, egy döntetlen és egy vereség mellett. A Rákosmente 1 győzelem mellett négyszer kapott ki. A tabellán viszont csupán 4 pont a különbség a felek között.

„Elsősorban nagy koncentrációra és hatalmas szívre lesz szükségünk. A csapat nagy része már fáradt, elsősorban talán fejben fáradtak el a fiúk ebben a hosszú-hosszú bajnokság folyamán. Viszont, ha a szívünk a helyén lesz és a fáradtság mellett tudunk koncentrálni és okosan játszani, akkor bízom benne, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Az mindenképpen hátrány lesz, hogy nem lehetnek velünk a nézőink, így edzőmérkőzés hangulata van a találkozónak. Ezzel azonban most nem szabad foglalkoznunk, hanem az a feladatunk, hogy itthon tartsuk a három pontot” – fogalmazott Kandó Róbert vezetőedző.

A zártkapus mérkőzés nem könnyíti meg a HFC dolgát, azonban a klub arra kéri szurkolóit, hogy a találkozót a kerítésen kívülről se kövessék nyomon, a vonatkozó szabályok ugyanis ezt sem teszik lehetővé. A biztatás hiányozni fog a csapat számára, azonban most az egészségügyi szabályok betartására is ügyelni kell, ebben is kéri a szurkolók támogatását és megértését a Hódmezővásárhelyi FC.

Hajrá, Vásárhely! Hajrá, HFC!

Fotó: Archív