Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 7

Karácsonyi fényárban úszik az intézmény.

Az idei advent sajnos nem olyan, mint a többi – így van ez a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ esetében is. Az intézmény munkatársai ezért úgy döntöttek: ha már nem tudják személyesen fogadni a gyermekeket és a szüleiket, akkor másként lepik meg őket.

Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 1

Éppen ezért olyan ünnepi fényáradatot alakítottak ki és olyan díszeket helyeztek az ablakokra, amik garantáltan felkeltik minden arra járó figyelmét. A színkavalkád mellett láthatjuk például a Mikulást, amint elsuhan a repülő szánkójával, de fenyők és rénszarvasok is mosolyt csalhatnak az arcunkra.

Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 2 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 3 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 4 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 8 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 10 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 11 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 12 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 13 Gyönyörű színpompában tündököl a Bessenyei 14