Figyelem! Mutatunk öt klasszikus ünnepi süti recept 4

A vásárhelyi kórháznak gyűjt idei jótékonysági SzeretetSüti akciójával a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány.

Lázárné Megyeri Zita kuratóriumi elnök a Rádió7-nek elmondta, hogy a járványhelyzet miatt idén online zajló programon a résztvevők otthon sós, édes, vagy mentes kategóriában süthetnek süteményeket. Hozzátette, a desszertek fotóját és receptjét a t.szivvel@gmail.com e-mailcímre vasárnap (november 29) délután 4 óráig küldhetik el a résztvevők. Minden tálca sütemény után az alapítvány 2000 forintot ajánl fel a kórház javára.

Akik süteményt készítenek, november 30-án délután 4 órakor egy sorsoláson vehetnek részt. Lázárné Megyeri Zita erről részletesen így nyilatkozott: „Minden elküldött virtuális sütemény receptért az egyesületünk, alapítványunk egy képkezeltbeli urnába 2000 forintot bedob, és az így befolyt teljes összegből pedig a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának illetve a Sürgősségi Osztályának szeretnénk egy-egy készüléket vásárolni.”

Forrás: radio7.hu