Szuper Anya: Lázárné Megyeri Zita szerint a szuper anya egy láthatatlan tündér

SzeretetSüti jótékonysági akciót szervez a vásárhelyi kórház javára a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány. Lázárné Megyeri Zita kuratóriumi elnök a Rádió7-nek elmondta, hogy a koronavírus járvány miatt az idén online zajlik a program.

A résztvevők otthonukban készíthetik el a sós, édes, vagy mentes kategóriában a süteményeket. A finomságok fotóját és receptjét a t.szivvel@gmail.com címre november 29-én, vasárnap 16 óráig várják.

Hozzátette, minden tálca virtuális sütemény után az alapítvány 2000 forintot ajánl fel a kórház javára. Közlése szerint, akik süteményt készítenek, november 30-án 16 órakor egy sorsoláson is részt vehetnek, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

Lázárné Megyeri Zita erről részletesen így nyilatkozott: „Nekünk az, ha valaki megsüti ezt a süteményt és egy fotót küld róla, az már egy óriási segítség. Ezzel az egy tálca süteménnyel és a regisztrációval kétezer forinthoz juttatja a kórházat. Ezt mi össze fogjuk gyűjteni, és az idén hozzánk eljuttatott adó 1%-okkal ki fogjuk egészíteni, és a kórház javára fogjuk továbbadni.”

Fotó: Archív