Hűtlen kezelésért tenne feljelentést a vásárhelyi Fidesz

A fideszes önkormányzati képviselő szerint a polgármesternek el kellene viselnie, ha kritizálják, mert ez is hozzátartozik a demokráciához.

„Ha bólogatsz Márkinak, demokrata vagy, ha kritizálod, tisztességtelen

Egy fiatalember megkritizálta, a Hódmezővásárhelyen jövőre bevezetésre kerülő új buszközlekedési rendszert. Márki-Zay először a trolloldalaival esett neki, majd külön posztot szánt, na nem a fiatalember, hódmezővásárhelyi polgár kérdései megválaszolásának, hanem a kritikus megalázásának. Mivel a kritikus polgár kérdéseiben élt azzal a feltevéssel, hogy netalán a polgármesterünk azért nem a minden más megyei jogú városban szolgáltató Volánnal dolgozik a tömegközlekedés megújításán, hanem egy magánemberrel, mert ebben önös érdek is vezérli, tisztességtelennek nevezte. Egészen pontosan azt írta: „Ha (a kérdezőben) lenne egy csipetnyi tisztesség”

Majd természetesen, pár sorral később már tolvajpártozott.

Értjük mi történt? A politikai ellenfeleit rendszeresen aljasnak, korruptnak és tolvajnak nevező polgármester azonnal tisztességtelennek nevez egy helyi polgárt, mert őróla, a Szent, sérthetetlen és minden porcikájában tökéletes Márki-Zay Péterről rosszat, korrupciót feltételez. Még csak nem is állít, feltételez! És egy héten belül ez volt a második eset, hogy Vásárhely polgármestere vad hisztériába, vagdalkozásba kezdett saját Facebook-oldalán és a kézi vezérlése alatt működő oldalakon, mert valaki kritizálni merészelte a döntéseit.

Én értem, hogy a roncskoalícióban egyre élesedik a verseny, ki legyen 2022-ben Orbán Viktor kihívója. És láthatóan Hódmezővásárhely polgármestere egyre nehezebben kezeli a tülekedéssel járó mentális terhet. De kérem, ne bolonduljon már meg teljesen! Próbálja már felnőttként elviselni, hogy nem csak ő kritizálhat, hanem őt is kritizálhatják! Ezt nevezik ugyanis demokráciának! Tudja, amiről minden hétvégén (is) annyit hablatyol.”