A vásárhelyi Kecskés Ákossal a kezdőben játszott döntetlent a válogatott

Első válogatott meccsét játszotta le tegnap este a vásárhelyi Kecskés Ákos. A 20 éves labdarúgó gyerekkori álma valósult meg, ám izgatottság helyett bizonyítási vágy dolgozott benne.

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-s döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában, ezzel már biztos, hogy nem eshet ki a B divízióból, de még mindig nagy esélye van arra, hogy feljusson.

Az alaposan felforgatott magyar nemzeti csapat Kecskés Ákos személyében újoncot avatott a védelemben.

Szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a szerb válogatott: a baloldalon Nemanja Radonjicot ugratták ki, aki nagyon lefutotta Kecskés Ákost, befelé húzott, majd 13 méterről okosan ellőtte a labdát Dibusz mellett.

Aztán a nagy munkának végül csak meglett az eredménye, még fordulás után: Kalmár kapott vissza kényszerítőben egy labdát Nikolicstól, szembe találta magát a szerb kapussal, aki mellett nagyon higgadtan gurított el 14 méterről, és beállította ezzel a végeredményt.

Kecskés Ákos a mérkőzés után elmondta, hogy nagyon bosszantotta a bekapott gól, de túl tudott lépni ezen, és látványosan feljavult a játéka. Kifejtette, hogy 20 éve azért dolgozott, hogy be tudjon mutatkozni a Nemzeti 11-ben.


Forrás, videó: m4sport.hu