Bessenyei Ferenc Művelődési Központ 2

Az intézmény munkatársai azonban a zárt ajtók mögött is tovább dolgoznak.

A szabadidős létesítményekre vonatkozó védelmi intézkedések értelmében tilos a muzeális és a közművelődési intézmények látogatása és a helyszíneken való tartózkodás. Ennek értelmében a Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ valamennyi intézménye, így a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is bezárta kapuit a nagyközönség előtt november 11-től.

Az intézmény munkatársai azonban a zárt ajtók mögött is tovább dolgoznak, és azon fáradoznak, hogy az elmaradt programokat pótolják, és megtervezzék a 2021-es évet. Igyekeznek az online térben kommunikálni közönségükkel, és az advent közeledtével különféle online programokat biztosítani (kézműves foglalkozás, karácsonyi mese felolvasás stb.).

A Tervezz maszkot Adventre programot így például megtartják, melyre várják  az óvodás, általános és középiskolás gyerekek műveit.

Az intézményben telefonos ügyeletet tartanak 9 és 13 óra között a 0662/533-317-es telefonszámon, valamint e-mailben is várják a kérdéseket, észrevételeket a bfmk@bfmk.hu címen.

Bezárt a Bessenyei