Továbbjutott a kupában a HFC

Szombaton újabb hazai mérkőzés vár az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Hódmezővásárhelyi FC-re, a bajnokaspiráns Dabas érkezik a városi stadionba. A mérkőzés zártkapus lesz.

Hektikusra sikerült az elmúlt időszak. Kedden még úgy tűnt, hogy az idei évre az NB III-as bajnokságnak is búcsút inthetünk és kényszerpihenőre vonulnak a csapatok, a keddi esti találkozás már erről és az időleges búcsúról szólt, ami ráadásul azért is jött rosszkor, mert úgy tűnt az elmúlt meccseken sikerült elkapni a fonalat és ismét belelendülni a bajnokságba. Szerdán azonban jött a hír, hogy mégis folytatódhat a bajnokság – természetesen a csapat örömmel vette a hírt, azonban mégis furcsa helyzet volt ez mindenki számára.

A csütörtöki edzés azonban már hiba nélkül és 100%-os koncentráltsággal zajlott – hiszen tudjuk, hogy nehéz, de nagyon fontos feladat vár ránk. A tabellán jelenleg a második helyen álló Dabas lesz a vendégünk.

„Nagyon tiszteljük őket, hiszen az bajnoki tabella elején helyezkednek el, a mi helyzetünkben azonban minden meccs létfontosságú, így mindent meg kell tennünk a három pont begyűjtéséért. Hazai pályán leszünk, de nagyon fognak hiányozni a nézőink, viszont ezen túl kell tenni magunkat és a lehető legtöbbet kell kihoznunk a szombati meccsből. Akadnak hiányzóink, Tapiska Géza eltiltását tölti, Katona György kisárgult és a korábban betegeskedők közül is van még, aki nem lesz bevethető, ráadásul a megyei bajnokságban szereplő csapat is szombaton játszik ugyanabban az időpontban. A helyzet nem lesz könnyű, de nem is keressük a kifogásokat, azt gondolom, hogy aki a kezdőben és a cserepadon kap helyet szombaton, mindent meg fog tenni a legjobb eredményért” – fogalmazott Kandó Róbert vezetőedző.

A találkozó szombaton 13:30-kor kezdődik.

Hajrá, HFC!
Fotó: Archív