Szárnyal a szegedi Tiszavirág Étterem 6

Egy olvasónk az alábbi írást küldte szerkesztőségünknek a koronavírus elleni védekezés kapcsán.

„Vendéglátó egységek

Lehet sokan nem fognak Velem egyetérteni, de most már le kell írnom!

Én bevezetném a nagyobb szigorítást a Kormány helyében a vendéglátó egységekben! Szomorúan tapasztaltam az egyik helyen, hogy a vendégek köhögnek, tüsszentenek bele a kezükbe és úgy adják oda a személyzetnek a pénzt. Kötelezővé tenném a vendégeknél is a maszkot ( rajtam természetesen volt). A vendéglátó helyen ki van rakva a pultra a kézfertőtlenítő, de arra sem méltó az ember, hogy használja! Az alkalmazottal beszélgettem, és mesélte, hogy többször fertőtlenítik a helyiséget egy nap.

Nagyon sajnálom most a vendéglátósokat, mert ezt az egész vírus dolgot ők szívják meg a 23 órás zárással. Kíváncsi vagyok, hogy a kormány mikor fog beszélni a vendéglátósokról …mert eddig mindig csak az orvosokat es ápolókat sajnálta. Lassan megint zárhatnak be, ha nem szigorítanak!

Vigyázzanak egymásra, kérem!”

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!

Fotó: Illusztráció