Megkezdték a szezont a legfiatalabb vásárhelyi vízilabdások is

A múlt hétvégén elkezdte szereplését a HVSC legfiatalabb csapata is a bajnokságban: a 2010-2011-ben született sportolóink Kecskemétre utaztak, ahol a szolnoki és szentesi csapattal mérkőztek meg.

Nagy volt az izgalom a csapat háza táján, szinte minden játékosunk első hivatalos mérkőzésén ugrott vízbe a Hírös Városban. Az elmúlt időszakban szorgosan készülődtek Bugyi Roland tanítványai, edzéseket is alig hagytak ki az ifjú vízilabdások.

A két összecsapáson a lelkes vásárhelyi csapat nagyon sok tapasztalatot szerzett, és még több kellemes élménnyel gazdagodtak: jókedv és vidám hangulat jellemezte a mérkőzéseket, ahol a kezdeti izgalmat és idegeskedést hamar a tenni akarás és játék öröme váltotta fel. Az eredményt a csapatok nem számolták, de a mutatott teljesítmény alapján biztató jövőkép bontakozik ki Hódmezővásárhelyen. Ráadásul még most is van lehetőség csatlakozni a csapathoz a 30/538-7753-as számon.

További sok sportsikert kívánunk fiatal játékosainknak!

Hajrá HVSC, hajrá vásárhelyi vízilabda!

Megkezdték a szezont a legfiatalabb vásárhelyi vízilabdások is 1

A csapat tagja a következők voltak:

Benkő Patrick, Gondi Hunor, Czakó Vencel, Csorba Tamuno Dávid, Hegedűs Kornél Boldizsár, Kis Anna, Kokovai Gábor, Kovács Mátyás, Kovács Mira Bernadett, Magony Hunor, Nagy Botond, Turi-Kovács Barnabás, Salgó Botond, Salgó Bence, Salgó Fanni, Zsemberi Zselyke,

Edzők: Bugyi Roland, Szabó Xénia