Automatikus vázlat 792

Mutatjuk a megyei tűzoltók hétvégi összefoglalóját.

Árokba hajtott egy személyautó szombaton reggel Szentesen, a 45-ös számú főúton. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben három ember megsérült.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő szombaton délelőtt egy fábiánsebestyéni lakásban. Az orosházi hivatásos tűzoltók mérőműszerei is kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét. Senki sem sérült meg, a gázszolgáltató szakemberei a vízmelegítőt a lakók biztonsága érdekében leválasztották a hálózatról.

Egy lakatlan ház lángolt vasárnap éjjel Szegeden, a Közép Kikötő soron. A százhúsz négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A szegedi tűzoltók négy egysége, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere érkezett a helyszínre. Az oltást több vízsugárral végezték el, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Automatikus vázlat 790

Egy melléképület tetőszerkezete égett vasárnap éjszaka Csanádpalotán, a Vörösmarty utcában. A makói és a mezőkovácsházi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzben személyi sérülés nem történt.

Fotó: Rigó József tű. főtörzszászlós