Benkő Zsolt: a baloldal a gyökereket rágja, mint egy kis rovar

A vásárhelyi külterületi képviselő a Pesti TV vendége volt, ahol elmondta: a baloldal arra törekszik, hogy a nemzeti tudat ne erősödjön, és a mai generációnak ne is váljon fontossá az.

A Krokodilagy című műsorban Benkő Zsolt többek között kifejtette: azt látja a balliberális ellenzéken, mintha elfogyott volna a gondolat és a szó, mert mindig csak támadják a polgári oldalt és annak támogatóit, választás előtt és után is. – Számomra elfogadhatatlan, hogy politikusok úgy akarnak egy egész országot képviselni, hogy állandóan lenézően viselkednek, szólalnak meg a vidékről – jelentette ki a múlt heti borsodi választás kapcsán a képviselő.

A politikus a héten napvilágot látott, Bíró Lászlóval kapcsolatos korrupciógyanús ügyekről kifejtette, a baloldalnak csak akkor számít a korrupció, ha az ellenfelet lehet vele támadni, egyébként nem, szemet hunynak felette.

Szó esett arról is, hogy az ellenzék arra törekszik, hogy eltörölje a nemzeti múltat. – A gyökereket rágják, mint egy kis rovar, ez az üzenet. A cél, hogy a jelenlegi nemzeti tudat ne erősödjön, és hogy a mai generációt ne lehessen a nemzeti irányba terelni – mondta Benkő Zsolt.

A műsor ITT tekinthető meg.