A Győrt fogadja a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B-ben

U20-asaink is pályára lépnek, Tóth Tamás vezetőedzőnk pedig minden vásárhelyi szimpatizánshoz kérést fogalmazott meg.

Felnőttcsapatunk remekül kezdte az NB I/B Zöld csoportját, a DEAC U23 és a Pénzügyőr ellen is jó játékkal jött össze a győzelem, így két meccs után a tabella 3. helyét foglaljuk el. Szombaton jön az “erőltetett menet” utolsó felvonása, kilenc napon belül a harmadik hazai találkozónk, az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr látogat a Hódtói Sportcsarnokba. Az általunk ismerős ellenfél nem kezdte túlságosan jól a szezont, a DEAC-tól és a Pénzügyőrtől is végletekig kiélezett meccsen kaptak ki, Egerben azonban nagyot hajrázva nyertek két ponttal. Hazai környezetben a Kosársuli számít esélyesnek, hasonlóan a vereséggel indító U20-asainkhoz – itt a győriek kettőből kétszer maradtak alul eddig.

Tóth Tamás vezetőedzőnk egészséges önbizalommal várja a szombati napot. “Az első mikrociklusunk végét a Győr elleni hazaink zárja. Eddig minden a terveim szerint alakult és okkal bízok a játékosaimban a szombati bajnoki előtt is. Két derbin vagyunk túl, ahol meggyőző teljesítménnyel nyertünk. Ezt a sorozatot szeretnénk folytatni természetesen. A Győr két vereség után szerdán Egerben egy szinte dudaszós hármassal nyert idegenben, így biztos feltüzelve érkeznek hozzánk. A keretük nyáron kissé átalakult, a távozók helyére Békésről érkezett a Kertész-Lógár páros. Eddig még nem a legszebb arcukat mutatták a bajnokságban, így fel kell készülnünk mindenre ellenük. Sok időnk nem volt, csupán két edzésünk, de jó ritmusban megyünk bele a meccsbe, jól sikerült a formánkat időzíteni. Egészséges önbizalommal lépünk pályára, de szem előtt tartva azt is, hogy nem adják ingyen a győzelmet senki ellen sem!” – fogalmazott, majd kéréssel fordult a vásárhelyi szurkolók felé.

“Sérültünk, betegünk nincs, ami nagy szó a mai viszonyok közepette. Az elmúlt két mérkőzésünk szép számú közönség előtt került megrendezésre és most még nagyobb szükségünk lesz a biztatásra. Kérek szépen minden vásárhelyi szimpatizánst és egyesületi tagot, hogy szombat este nézzék meg élőben a fiúkat, megérdemlik!”

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett továbbra is jöhetnek nézők a meccsekre: beléptetéskor hőmérőzés és kézfertőtlenítés történik, emellett a maszk viselése is kötelező. Kérjük, hogy csak egészséges szurkolók érkezzenek, továbbra is vigyázzunk egymásra!

Október 17-én, szombaton a Győr látogat tehát a Hódtói Sportcsarnokba. Az U20-as találkozó 16 órakor, a felnőttmeccs 18 óra 30 perckor kezdődik. Várunk mindenkit, szurkoljunk együtt az újabb győzelemért! A belépés továbbra is ingyenes.

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu