Katona: „Az elvégzett munkának be kell érnie”

Újabb hazai meccs vár vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapatára. Ez alkalommal a Paks II-es csapata lesz a vendégünk és fontos volna, hogy visszatérjünk a győzelmi ösvényre.

Sajnos az elmúlt fordulókban nem jött ki a lépés a HFC számára az NB III-as bajnokságban. A helyzetkihasználásunk sem volt tökéletes, de a szerencse sem szegődött mellénk. A legutóbbi játéknapon a Ferencváros ellen a játékképe alapvetően biztató volt, ez azonban még nem párosult pontokkal, igaz a bajnokaspiráns zöld-fehérek ellen sejthető volt, hogy nem lesz könnyű újból pontokat gyűjteni.

„Egy mély gödörbe került a csapat, amiből eddig nem sikerült kimászni, de ezért szép a futball, mert jön a következő meccs, és újabb esélyünk van a javításra. Természetesen rosszul éljük meg a jelenlegi helyzetet, minden futballista nyerni akar, aki kimegy a pályára és biztos vagyok benne, hogy ez a hétvégen is így fog történni. Az elmúlt 2 hétben az eddigieknél is keményebben edzettünk és ez már a hétvégi, Fradi elleni meccsen is látszódott. Ennek a munkának be kell érnie és pontokkal kell párosulnia” – fogalmazott játékosunk Katona György.

A bajnokságban nincsenek könnyű mérkőzések, így vasárnap 14:30-tól, a Paks II ellen sem lesz sétagalopp a találkozó. A paksiak formája felemás: kikaptak a Rákosmentétől, de 2-2-t játszottak az éllovas Iváncsával. Az viszont biztos, hogy a pontokat el kell csípnünk, hiszen a győzelemmel akár 3-4 helyet is előreléphetünk a tabellán.

„Biztos, hogy nem lesz könnyű meccs, ebben az osztályban bárki megverhet bárkit. Egy fiatal csapat fog hozzánk látogatni, akikben ég a bizonyítási vágy, hogy odakerülhessenek az első csapat keretéhez. Minden pontnak nagyon nagy jelentősége van, egy győzelemmel több helyet is tudnánk ugrani és ez a következő fordulókra lendületet adhatna nekünk” – teszi hozzá Katona.

Sérültjeink továbbra is akadnak a keretben, de hazai közönségünk előtt bizonyítani szeretnénk és számítunk is szurkolóinkra, akik további lendületet adhatnak a csapatnak.

Hajrá, HFC!

HFC