Baráth Kitti: „Most is a védekezés lesz a győzelem kulcsa”

Irány Kecskemét! A HLKC NB II-es csapata szombaton a Kecskeméti NKSE U22-eseivel mérkőzik. Baráth Kittivel beszélgettünk.

Jól sikerült hazai pályán bemutatkoznia a HLKC NB II-es csapatának az új szezonban. Ráadásul mindez a szurkolók előtt történt, egy jó hangulatú és valóban jól sikerült mérkőzésen.

„A Csorvás elleni meccsen szerencsére sikerült nagyon jól kezdenünk és ez az egész meccsünket meghatározta. A védekezésünk remekül működött az első perctől kezdve, aminek köszönhetően gyors lerohanás gólokat tudtunk szerezni. Illetve sokat számított az is, hogy hazai pályán és tavasz óta először végre nézők előtt játszhattunk. A csapat nagyon motiváltan lépett pályára, csapatként küzdöttünk, ami meghozta a sikert számunkra” – mondta el Baráth Kitti.

Most szombaton már a Kecskemét U22-es csapata ellen folytatódik a szezon idegenben. A két együttes a felkészülési időszakban már találkozott egymással, azon az edzőmeccsen magabiztos vásárhelyi siker született, de Kitti szerint ebből azért nem szabad kiindulni.

„A Kecskemét elleni edzőmeccsünk valóban jól sikerült, a fiataljaink is több szerepet kaptak, de azt gondolom nem szabad csak arra alapoznunk. Fiatal játékosok alkotják a csapatukat, lelkesek, lendületesek és motiváltak. Tudjuk, hogy milyen hibákat követtünk el a felkészülési meccsen ellenük és azon dolgozunk, hogy ezeket orvosoljuk, hogy a hétvégi találkozón elhozzuk a két pontot.  Ahogy minden meccsen, úgy most is a védekezésünk lesz a kulcsa a győzelmünknek, illetve koncentráltan és motiváltan kell a pályára lépnünk.”

Hajrá, HLKC!

Forrás és fotó: HLKC