Szél István néhány napon belül bemutatja választási programját 7

Ma 1 éve zajlottak az önkormányzati választások, annak pedig már 10 esztendeje, hogy Szél Istvánt 24 évesen először megválasztották polgármesternek Székkutason. A település vezetője közösségi oldalán értékelte az elmúlt éveket.

Kedves Székkutasi Polgártársaim!

Ma 1 éve zajlottak az önkormányzati választások, annak pedig már 10 esztendeje, hogy Önök 2010-ben kitüntettek bizalmukkal és 24 évesen polgármesterré választottak. Emlékszem, hogy akkor – a gazdasági válság kellős közepén és a belvizes esztendőkben – vállvetve küzdöttünk egymásért s védtük javainkat. Kitartó erőfeszítésünk meghozta gyümölcsét. Azóta számtalan közös beszélgetésen és tervezési folyamaton át érleltük elképzeléseinket, melyek eredményeként közösen új alapokra helyeztük településünk jövőjét.

Önök közül bizonyára sokan emlékeznek: egy kis kék füzettel a kezemben csöngettem be a székkutasiakhoz, hogy bemutatkozhassak, összegyűjtsem a problémákat, melyekre megoldást kell majd találni. Sok év telt el, időközben 3 választást is magunk mögött tudunk. Akkori ígéretemhez és lelkiismeretemhez híven, valamint a lehetőségekhez mérten igyekeztem a lehető legtöbbet megtenni közösségünkért. Úgy érzem, hogy rengeteg sikert értünk el együtt.

Mondjuk ki bátran: új Székkutast építettünk!

Példát mutattunk összefogásból, hitből, empátiából és akaraterőből. Önöknek köszönhetően jelesre vizsgáztunk.

Köszönöm, hogy mindezeknek részese lehettem és lehetek az elkövetkező időszakban is.

Most is itt vagyok, hiszen Önökért dolgozni nem csak szolgálat, hanem megtiszteltetés is. Segítő támogatásukat köszönöm és számítok rá a jövőben is.

Szél István

Székkutas polgármestere” – írja posztjában Szél István.