Szeghalmon és Nagymágocson is játszottak a biliárdosok 2

Mozgalmas hétvégén vannak túl a vásárhelyi Dél-Alföldi Biliárd Egyesület tagjai, akik szombaton Szeghalmon, vasárnap pedig Nagymágocson hódoltak szenvedélyüknek.

Szombaton megrendezték a szeghalmi XV. Sárréti Regionális Páros Biliárdversenyt. A Dél-Alföldi Biliárd Egyesülettől (DABE) összesen öten indultak a megmérettetésen. Klein Tamás Vígh Szabolccsal, Dajka Ferenc Kardos Ferenccel alkotott egy-egy csapatot, míg Bánki-Horváth Tibor a szintén vásárhelyi Sós Imrével állt párba. A versenyen a 22 csapat között egyébként még egy vásárhelyi pár szerepelt, Tóth Árpád és Bertus-Barca István személyében.

A legjobb eredményt a Bánki-Sós csapat érte el, akik a legjobb 8 közé jutottak be.

Szeghalmon és Nagymágocson is játszottak a biliárdosok

Vasárnap megkezdődött a Mágocs és térsége versenysorozat. A DABE egy ötfős csapatból álló alakulatot (Forró Balázs, Dajka Ferenc, Kaszás Sándor, Klein Tamás és Vígh Szabolcs) küldött Nagymágocsra, ahol a hazaiak 5-3-ra győzedelmeskedtek a vásárhelyiek felett. Búslakodásra azonban nincs idő: most hétvégén egy szentesi csapat érkezik az egyesület klubhelyiségébe a bajnokság keretében, így már erre az alkalomra kell készülni.

Szeghalmon és Nagymágocson is játszottak a biliárdosok 1 Szeghalmon és Nagymágocson is játszottak a biliárdosok 3

A hétvégén egy harmadik esemény is érintette az egyesületet, ugyanis az egyik tag, Megyeri József megnyert egy 9 fős versenyt a Kölcsey-Sörözőben.