Odakozmált ebédhez siettek a vásárhelyi tűzoltók

Mutatjuk, miért vonultak a tűzoltók a hétvégén a megyében.

Pénteken három helyen is égett az összehordott hulladék. Bordányba a ruzsai egységeket riasztották, Szegeden pedig két helyen, a Sarló utcában és a Szilléri sugárúton végeztek beavatkozásokat a város hivatásos tűzoltói. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Faágak szakadtak a parkoló autókra szombaton Szegeden. A Vedres utcába riasztották a város hivatásos egységét. A tűzoltók láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el az ágakat, az eset során nem sérült meg senki.

Tizenöt négyzetméteren égett az összehordott szemét vasárnap reggel Szegeden, a Göndör soron. Senki sem sérült meg, a tüzet a szegedi egység egy vízsugárral oltotta el.

Parkoló autónak ütközött egy személyautó vasárnap reggel Szegeden, a Sík Sándor utcában. A balesetben a sofőr nem sérült meg. A műszaki mentéshez a szegedi hivatásos egységet riasztotta a főügyelet.

Egy lehasadt faág akadályozta a forgalmat vasárnap Szentesen, a 45-ös főúton. A szentesi tűzoltók kézi erővel távolították el a nagyméretű ágat, a beavatkozásnak köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt.

Fotó: Illusztráció