Továbbjutott a kupában a HFC

Irány a Népliget!

A szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár szombat délelőtt a Hódmezővásárhelyi FC-re. A bajnokaspiráns Ferencvárosi TC II. otthonába látogat NB III-as felnőtt csapat. A zöld-fehérek kettes csapata sem visszafogott az idei évben, 8 győzelem, 3 döntetlen és csupán egyetlen vereség a mérlegük, ráadásul ezen a tizenkét mérkőzésen csupán hat gólt kaptak, ami a legjobbnak számít ezen a téren. Nem is meglepő, hogy a Kecskeméttel azonos pontszámmal áll a Fradi II a tabella második helyén.

A kék-sárgák esetében a bajnokság nem indult rosszul, ám az elmúlt fordulókban hadilábon álltak a pont- és gólszerzéssel. Tisztességgel és becsülettel készült a csapat a Fradi II ellen is, ám kétségtelen, hogy az ősz egyik legnehezebb mérkőzése következik. A csapatok más célokért küzdenek, és más lehetőséggel rendelkeznek. A vásárhelyi csapatban ez alkalommal is akadhat hiányzók, az pedig kérdés lehet, hogy a válogatott szünetre való tekintettel esetleg lesznek-e játékosok, akik az NB I-es Fradiból esetleg lejátszanak.

A cél a tisztességes helytállás és csapat mindent el fog követni azért, hogy meglepje a hazaiakat a szombaton 11 órakor kezdődő mérkőzésen.

HFC